Wil je (weer) stralen, meer zelfvertrouwen en meer kleur in jouw leven?

Draag kleuren die jouw energie verhogen!

Het is mijn missie om jou (weer) te doen stralen, meer in je kracht te zetten, waardoor jouw zelfvertrouwen verhoogt EN jij als persoon meer zichtbaar wordt!


En dit door jou te leren wat kleuren met jou doen. Want de juiste kleurtinten van je kleding zorgen ervoor dat je gezicht er frisser uitziet, je ogen mooi uitkomen, en eventueel donkere kringen of oneffenheden (waaronder rimpeltjes!) in je gezicht vervagen. Kortom, je straalt meer! Jij ziet het, maar ook anderen zullen het merken. Je krijgt en geeft ook jezelf meer complimenten waardoor je meer omringd wordt met positieve energie.

Natuurlijk ben je met sommige kleuren veel mooier dan met andere. Zorg daarom dat je zelf weet welke (tinten van) kleuren jou flatteren. Daarmee voorkom je niet alleen miskopen en teleurstellingen, maar bouw je aan een kleurrijke kledingkast met kleuren die jou gaan meenemen naar je volgende stap in je leven, kleuren die je met meer zelfvertrouwen gaat dragen en waarmee je meer positieve energie gaat uitstralen.


Bij Kleur en energie worden verschillende kleuranalysesystemen gecombineerd om niet alleen jouw seizoenstype te ontdekken, maar ook jouw contrasttype. We gaan samen kijken welk effect de verschillende eigenschappen van de seizoenstypes op jou hebben. Ja, een soort workshop eigenlijk, want uiteindelijk sta jij (meestal) alleen in het pashokje.  


Na het bepalen van de tint van jouw huid, ogen en haar, wordt met behulp van jouw kleurcodes een persoonlijk kleurenpalet samengesteld (op basis van het door Art of Image ontwikkelde en unieke kleursysteem). Deze persoonlijke kleurenwaaier wordt opgebouwd rond jouw huid-, oog-, en haarkleur en bevat jouw 42 beste kleuren. Je krijgt dus niet zomaar een standaard kleurenpalet, maar een volledig naar jou gepersonaliseerde kleurenwaaier.


Jij bent uniek en dat verdient een uniek product.

Bij afhalen van de kleurenwaaier krijg je nog een uitgebreide uitleg over jouw huid-, haar- en oogversterkende kleuren, jouw basis- en accentkleuren, alsook over het gebruik van de waaier. Ik werk bewust niet met topkleuren om te voorkomen dat je je beperkt tot je topkleuren (been there, done that...). Ga voor een kleurrijke kledingkast !


Speciaal voor de zakenmensen kan een zakelijk kleurenpalet worden samengesteld. Voor de heren, maar ook voor ambitieuze vrouwen, bestaat deze kleurenwaaier in eerste instantie uit de 7 best geschikte maatpakkleuren. Het zakelijk kleurenpalet wordt aangevuld met 8 lichtere overhemdkleuren of kleur voor de blouses. Combinatie van beide garandeert een voor jou krachtige uitstraling ! De kleurkeuze van das, riem, handtas, accessoires  en vrijetijdskleding baseer je vrijblijvend op de overige persoonlijke kleuren.


Het is fantastisch wat de juiste kleuren make-up met jouw uitstraling doet !
Misschien heb je bakjes vol make-up waarvan je slechts de helft gebruikt? Meestal komt dit doordat de kleuren jou niet staan. Of misschien heb je geen of weinig ervaring met make-up? Ik help je graag make-up te selecteren die bij jou subtiel en natuurlijk overkomt. Weg met de twijfel en de overbodige aankopen. Ga voor een minimale maar hoogkwalitatieve make-up die jou nog meer doet stralen !


Na het bepalen van de tint van je huid, ogen en haar, wordt met behulp van jouw eigen kleurcodes een passende selectie gemaakt uit een uitgebreid en hoogkwalitatief make-up assortiment (op basis van het door Art of Image ontwikkelde en unieke kleursysteem). In 10 stappen leer ik jou hoe je jouw make-up aanbrengt met bruikbare en hanteerbare tips.


Het eindresultaat laat zich raden: JIJ STRAALT,

niet je kleren noch je make-up vallen op, maar JIJ ZELF !

Kleuranalyse met of zonder make-up kleuradvies en maquillage: Kies uit de volgende formules

Kleuranalyse

MAGENTA


Met kleuradvies voor kleding en make-up, met maquillage, persoonlijk kleurenpalet inbegrepen


3u + 0,5u*175€


Kleuranalyse

INDIGO


Met kleuradvies voor kleding, persoonlijk/zakelijk kleurenpalet inbegrepen2u + 0,5u*120€

Kleuranalyse

KARMIJN


Make-up kleuradvies en maquillage volgens jouw seizoenstype


1,5u60€


Kleuranalyse MAGENTA of INDIGO

+ kleurcoaching kleding


inclusief uitgebreid verslag


215€ (MAGENTA+kleurcoaching kleding)

170€ (INDIGO+kleurcoaching kleding)

Kleuranalyse met vriendin, moeder, dochter of partner?

Dit zijn de mogelijke formules of maak een eigen combi

voor 2 tot 4 personen

Kleuranalyse

DUO-MAGENTA


met kleuradvies voor kleding en make-up, met maquillage, persoonlijk kleurenpalet inbegrepen


4u + 0,5u*150€/pers

Kleuranalyse

DUO-INDIGO


Met kleuradvies voor kleding, persoonlijk/zakelijk kleurenpalet inbegrepen2,5u + 0,5u*110€/pers

Kleuranalyse

DUO-KARMIJN


Make-up kleuradvies en maquillage volgens jullie seizoenstype


2u50€/pers

Uniek idee voor een teamevent of om samen met vrienden of vriendinnen te doen:

WORKSHOP kleuranalyse


Keuze uit

*combinatie van een infosessie en een workshop kleuranalyse (max 6 personen)  

*combinatie van een infosessie over kleuranalyse en een workshop kleurcoaching NLP (max 12 personen)


Dit gaat door in het historisch centrum van Brugge

en dus ideaal om te combineren met een uitstap en/of etentje in hartje Brugge.


Voor meer info en prijzen, gelieve ons te contacteren

* Kleuranalyses MAGENTA en INDIGO zijn inclusief uitleg over het (gebruik van het) kleurenpalet, over kleurencombinaties en contrast volgens jouw type. Dit gebeurt bij ophaling van het kleurenpalet (0,5u).


* Bij iedere kleuranalyse krijg je uitleg over de verschillende seizoenstypes, contrasttypes en analysesystemen.


* Een kleuranalyse gebeurt steeds onopgemaakt. Graag ook een paar dagen voor de afspraak geen zelfbruiner gebruiken omdat deze je natuurlijke huidskleur kan beïnvloeden.


* Kleur je jouw haar? De ideale kleuranalyse gebeurt bij voorkeur op de natuurlijke (niet volledig grijze) uitgroei, deze mag gerust 2 à 3 cm zijn. Contacteer mij indien vragen hierover.


* Aanvullend bij de formule KARMIJN is het mogelijk om jouw persoonlijk/zakelijk kleurenpalet te bestellen ter waarde van 75€.


Cadeau-idee


Een leuk en uniek cadeau

voor Valentijn,

een verjaardag, jubileum, voor een speciaal iemand of zomaar !