Laat mij jouw kleuren in kaart brengen via een kleuranalyse

Natuurlijk ben je met sommige kleuren veel mooier dan met andere. Zorg daarom altijd dat je zelf weet welke kleuren jou flatteren. Voorkom miskopen en wees blij met elke aankoop die je doet. Bouw aan een kledingskast waar je alles met alles kunt combineren.


Jij bent uniek en dat verdient een uniek product.

Na het bepalen van de tint van jouw huid, ogen en haar, wordt met behulp van jouw kleurcodes een persoonlijk kleurenpalet samengesteld (op basis van het door Art of Image ontwikkelde en unieke kleursysteem). Deze persoonlijke kleurenwaaier wordt opgebouwd rond jouw huid-, oog-, en haarkleur en bevat jouw 42 beste kleuren. Je ziet meteen dat de gekozen kleuren harmoniëren.


Speciaal voor de zakenmensen kan een zakelijk kleurenpalet worden samengesteld.

     Voor de heren bestaat deze kleurenwaaier in eerste instantie uit de 7 best geschikte maatpakkleuren. Het zakelijk kleurenpalet wordt aangevuld met 8 lichtere overhemdkleuren. Combinatie van beide garandeert een voor jou krachtige uitstraling ! De kleurkeuze van das, riem en vrijetijdskleding baseer je vrijblijvend op de overige persoonlijke kleuren.

     Voor ambitieuze vrouwen is de opbouw van het zakelijk kleurenpalet gelijkaardig. Het palet bevat jouw beste kleuren voor een eigentijds damesmaatpak aangevuld met 8 lichtere kleuren voor je blouse. Je kan de aanvullende persoonlijke kleuren gebruiken bij het uitkiezen van vrijetijdskleding, een handtas of accessoire naar keuze. 


Het is onvoorstelbaar wat de juiste kleuren make-up met jouw uitstraling doen !
Misschien heb je bakjes vol make-up waarvan je slechts de helft gebruikt? Meestal komt dit doordat de kleuren jou niet staan. Of misschien heb je geen of weinig ervaring met make-up? Ik help je graag make-up te selecteren die bij jou subtiel en natuurlijk overkomt. Weg met de twijfel en de overbodige aankopen. Ga voor een minimale maar hoogkwalitatieve en passende make-up !


Na het bepalen van de tint van je huid, ogen en haar, wordt met behulp van jouw eigen kleurcodes een passende selectie gemaakt uit een uitgebreid en hoogkwalitatief make-up assortiment (op basis van het door Art of Image ontwikkelde en unieke kleursysteem). In 10 stappen leer ik jou hoe je jouw make-up aanbrengt met bruikbare en hanteerbare tips.


Het eindresultaat laat zich raden: JIJ STRAALT,

niet je kleren noch je make-up vallen op, maar JIJ ZELF !

Kleuranalyse met of zonder make-up kleuradvies of maquillage: Kies uit de volgende formules

Kleuranalyse

MAGENTA


Met make-up kleuradvies, maquillage en persoonlijk kleurenpalet


2,5u + 0,5u*145€


Kleuranalyse

TURKOOIS


Met make-up kleuradvies en persoonlijk kleurenpalet2u + 0,5u*115€


Kleuranalyse

INDIGO


Met persoonlijk/zakelijk kleurenpalet1,5u100€


Kleuranalyse

KARMIJN


Enkel make-up kleuradvies en maquillage1u50€


Kleuranalyse met vriendin, moeder, dochter of partner?

Dit zijn de mogelijke formules of maak een eigen combi.

Kleuranalyse

DUO-MAGENTA


met make-up kleuradvies, maquillage en persoonlijk kleurenpalet


3u + 0,5u*125€/pers

Kleuranalyse

DUO-INDIGO


Met persoonlijk/zakelijk kleurenpalet2u90€/pers

Kleuranalyse

DUO-TURKOOIS


Met make-up kleuradvies en persoonlijk kleurenpalet2,5u + 0,5u*100€/pers

Kleuranalyse

DUO-KARMIJN


Enkel make-up kleuradvies en maquillage1,5u45€/pers

* Bij iedere kleuranalyse krijg je uitleg over de verschillende seizoenstypes, contrasttypes en analysesystemen.


* Kleuranalyses MAGENTA, TURKOOIS en INDIGO zijn inclusief uitleg over het (gebruik van het) kleurenpalet, over kleurencombinaties en contrast volgens jouw type. Dit kan tijdens de afspraak of bij ophaling van het kleurenpalet (0,5u).


* Een kleuranalyse gebeurt steeds onopgemaakt. Graag ook een paar dagen voor de afspraak geen zelfbruiner gebruiken omdat deze je natuurlijke huidskleur kan beïnvloeden.


* Kleur je jouw haar? De ideale kleuranalyse gebeurt bij voorkeur op de natuurlijke uitgroei, deze mag gerust 2 à 3 cm zijn.


* Aanvullend bij de formule KARMIJN  is het mogelijk om jouw persoonlijk/zakelijk kleurenpalet te bestellen ter waarde van 75€   (voor DUO 70€/persoon).

Make-up actie

2021


Bij aankoop van

3, 5 of meer producten,

ontvang je


10% tot 20%

korting 

Cadeau-idee


Een leuk en uniek cadeau voor

een verjaardag, jubileum of zomaar !