Kleurcoaching kleding


Voor je zelfs aan spreken toe komt, hebben de kleuren die je draagt al iets over jou verteld. De kleurkeuze van jouw kleding zijn een uitdrukking van jouw onbewuste gedachten en gedrag. Hoe komt het dat je nooit geel draagt en waarom draag je die zwarte trui zo vaak?


Via kleurenpsychologie kijken we hoe je met kleur bewust kunt omgaan. We leren aan hoe deze kleurkeuze je kan ondersteunen bij jouw persoonlijke uitdagingen.

Kleurcoaching met NLP


De combinatie van NLP en kleurenpsychologie kunnen jou inzichten geven in hoe jij met problemen kan omgaan. Is het je faalangst of eerder je perfectionisme wat jou blokkeert? Word je beïnvloed door anderen? Of zorg je meer voor anderen dan voor jezelf?


Met behulp van een 'bordspel' geef jij een kleur aan jouw probleem. NLP doet de rest. Je krijgt de nodige bagage mee aan inzichten en perspectieven die je verder helpen met je uitdagingen om te gaan.

Laat mij jou helpen je kleurkeuze uit te breiden en in balans te brengen

Iedere dag maken we kleurkeuzes voor onze kleding. Je hebt waarschijnlijk bepaalde kleuren die je graag draagt en kleuren die je zelden of zelfs niet draagt.


Wat zegt dat over jou? En wat zegt de kleur waar je een hekel aan hebt? Wat betekent het wanneer je beslist een bepaalde kleur opeens niet meer te willen dragen? Wanneer je de taal van kleur begrijpt, kom je wellicht vanzelf tot interessante antwoorden.

Kleurkeuzes veranderen ook door je leven heen. Wanneer je stopt of begint met het dragen van een kleur, is dat vaak gelinkt met een emotionele verandering. Je kleurkeuzes voor je kleding zijn een uitdrukking van je onbewuste gedachtengang en gedrag. Wanneer je jouw kleurkeuzes vertaalt, begrijp je wat er zich afspeelt op innerlijk niveau. Bovendien kun je door jouw kleurkeuzes bewust aan te passen, jouw gedachten en gedrag beïnvloeden.


De Colour Comfort methode / Colourcoaching is ontwikkeld door Thelma van der Werff (Nederland/Nieuw-Zeeland). Het is voorafgegaan door jarenlange studie, door het observeren en werken met kleuren. De Colour Comfort methode maakt inzichtelijk wat kleuren met ons doen en wat ze voor ons kunnen betekenen. Achter alle kleuren schuilt een emotie en boodschap. Iedereen heeft af en toe behoefte om kleurkeuzes in kleding of in huis te veranderen. Meestal doen we dit onbewust, maar in realiteit worden we gedreven door emotie, ambitie en ontwikkeling. Door hiervan bewust te worden, geven onze kleurkeuzes ons innerlijke (of persoonlijke) inzichten.


Is dit iets voor jou? Vraag je dan het volgende eens af:


  • Je hebt alles gedaan aan je persoonlijke ontwikkeling! En toch kom je maar niet verder, terwijl je graag promotie wilt.
  • Jij wilt gezien worden en op de voorgrond staan. Je doet er alles aan om het goed voor te bereiden, maar welke kleur zorgt ervoor dat je ook de aandacht krijgt die je verdient?
  • Je zit helemaal niet lekker in je vel en je wilt graag weer kunnen genieten en ontspannen.
  • Je wilt tijd voor jezelf en toch blijf je je spaarzame tijd maar weggeven. En toch lukt het maar niet om nee te zeggen en je grenzen aan te geven.
  • Je wilt schaamteloos succesvol zijn, maar je houdt jezelf klein.


“Verander de kleuren in je wereld…..en je wereld zal veranderen!”
Thelma van der Werff, Colour Comfort

Laat mij jou via kleur inzicht geven en ontdek nieuwe perspectieven

"Jij bent de meest invloedrijke persoon met wie je vandaag zult spreken." - Zig ZiglarNeuroLinguïstisch Programmeren (NLP) is een methode op het gebied van communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Het wordt gedefinieerd als “de wetenschap die zich bezighoudt met het bewust maken van onbewuste processen”. 


Met NLP leer je hoe je, door middel van gesproken taal en non verbale communicatie, invloed krijgt op onbewuste breinprocessen.

De meeste gesprekken over onszelf gaan door in ons onderbewustzijn. We luisteren niet bewust naar dit constante innerlijke commentaar dat we maken op ons leven, op de mensen die we ontmoeten, op onszelf en de manier waarop we eruit zien en handelen. NLP wordt gebruikt voor uiteenlopende onderwerpen. Misschien wil je je communicatie verbeteren, leren omgaan met stress, uitdagingen trotseren op je werk en in je carrière of gewoon je zelfvertrouwen boosten.


Colournostics is gebaseerd op een unieke combinatie van NLP en de psychologie van kleur. Het is een krachtige techniek die je kan helpen jouw innerlijke blokkades of zelfbeperkende overtuigingen te ontdekken en deze om te buigen in positieve gedachten. Je krijgt inzicht in bepaalde situaties, patronen of symptomen. Het maakt het vermogen in je wakker om een bijdrage te leveren aan je eigen genezingsproces. En het fijne is: je hoeft jouw zorgen of blokkades niet te vertellen aan mij. Jij bepaalt het proces. 


Colournostics geeft inzicht in fysieke en emotionele blokkades, maar is op zich niet bedoeld om een diagnose te stellen of om ziekten of fysieke problemen te behandelen. 


Toepassing Colournostics:

* Inzicht krijgen in één of meerdere problemen of zorgen en deze ombuigen naar een positieve instelling of affirmatie.

* Inzicht krijgen in een (chronisch) symptoom dat mogelijks veroorzaakt wordt door (negatieve) gedachtenpatronen of emoties.

* Maken van een visionboard (zonder knippen en kleven), over verschillende thema's in je leven waar je wilt aan werken.

* Colournostics is ook geschikt voor kinderen die moeite hebben om zich goed uit te drukken en te vertellen wat hun dwars zit.

Kleurcoaching

kleding


inclusief persoonlijk verslag


1u-1,5u


75€GRATIS

nog tot eind 2021


bij een Reikibehandeling of kleuranalyse

exclusief persoonlijk verslag (25€)

Kleurcoaching

NLP
0,5u-1u


25€GRATIS

nog tot eind 2021


bij een Reikibehandeling of kleuranalyse